Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MST legfrissebb hírei

IV. MST szimpózium (sugárterápia a gyakorlatban) (Eger, Hotel Eger Park**** (2024.06.07-08.)

Általános 2023.11.27.

Tisztelt Tagtársak! Kedves Kollégák!

Szeretnénk felhívni Tagtársaink figyelmét, hogy a korai regisztráció határidejét meghosszabbítottuk, az új időpont 2024. április 25.

 

ESTRO Reirradiation Webinar Series: From 26 October 2023 to 23 May 2024

Általános 2023.10.24.

Join the Reirradiation Webinar Series:
Challenges in Reirradiation - From Art to Science

First session on 26 October 2023!

We are thrilled to announce an engaging and insightful webinar series that delves deep into the clinical process, complexities, and opportunities in reirradiation. Join us for the "Challenges in Reirradiation: From Art to Science" Webinar Series, spanning from October 2023 to May 2024.
Registration is free.

Mark Your Calendar: The first session is happening soon, on 26 October!

Pécs, MST2023/ESTRO 'update'- letölthető anyagok

Általános 2023.06.14.

Tisztelt Tagtársak! A pécsi MST2023 kongaresszus záró szekciója során egy ESTRO „update” mini szimpóziumot tartottunk. Nagyon értékes előadásokat hallottunk, amelyek anyagát az alábbi linken lehet letölteni.

A link csak tagjaink számára elérhető, felhasználó névvel, jelszóval történt belépést követően.

Elindult az online bankkártyás tagdíjbefizetés weboldalunkon!

Általános 2021.01.29.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy elindult az online bankkártyás tagdíjbefizetés weboldalunkon! Ez előnyösebb a banki átutalásnál, mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználó felületén azonnal jóváírásra kerül.

A tagdíjat felhasználó nevével, jelszavával történt belépést követően kényelmesen, gyorsan befizetheti az OTP SimplePay alkalmazás használatával, biztonságos felületen, ide kattintva

Betegtájékoztató onkológiai betegek COVID-19 elleni oltásáról

Általános 2021.01.11.

Kedves kollegák!

 

Alább közzétesszük az Országos Onkológiai Intézetben a COVID-19 vírus elleni védőoltásról a daganatos betegeknek készült tájékoztatót. Az alábbi ismertető minden klinikus kollégánk felvilágosító munkáját segíteni fogja.

 

Betegtájékoztató onkológiai betegek COVID-19 elleni oltásáról

Az EMMI Egészségügyi Szakmai Kollégum Onkológiai és Sugárterápia Tagozatának ajánlása a COVID-19 ellátásrenddel kapcsolatban

Általános 2020.03.24.

Az onkológiai szakma alapvető szabálya, hogy a rosszindulatú daganatos betegségek megelőzése, szűrése, korai felismerése és multidiszciplináris kezelése (műtéti, gyógyszeres és sugárkezelése), a szakmai irányelvek alapján, az egészségügyi ellátórendszer megfelelő progresszivitási szintű intézményeiben történjen.

Az EMMI miniszteri utasítása alapján 2020.03.16-tól a járványügyi veszélyhelyzet alatt tervezett egészségügyi ellátás csak sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós eészségkárosodás elkerülése érdekében) végezhető.