Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MST legfrissebb hírei

Az MST Vezetősége ez évben is pályázatot hirdet ESTRO tanfolyamok támogatására

Pályázatok 2024.06.28.

Pályázati feltételek:
1. MST tag (orvos, fizikus, sugárterápiás szakasszisztens, sugárbiológus) 45 éves korig
2. Rendezett tagsági díj (ESTRO és MST)
3. Osztályvezetői támogató javaslat

Rangos nemzetközi elismerésben részesült Prof. Dr. Major Tibor kollégánk

Általános 2024.05.23.

Az Európai Sugárterápiás Társaság (ESTRO) idén Glasgow-ban tartotta meg éves kongresszusát május 12-16 között. Az eseményen megközelítőleg 5000 szakember vett részt. Kollégánk Prof. Dr. Major Tibor az Országos Onkológiai Intézet, Sugárfizikai Részlegének vezetője, aki az ESTRO Brachyterápiás Csoportjának (GEC-ESTRO) aktív tagja és nemzetközi továbbképző tanfolyamainak meghívott előadója és oktatója, munkája elismeréseként első magyarként kapta meg az “ESTRO Lifetime Achievement Award” kitüntetést. Mindannyian büszkék vagyunk rá!

Elindult az online bankkártyás tagdíjbefizetés weboldalunkon!

Általános 2021.01.29.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy elindult az online bankkártyás tagdíjbefizetés weboldalunkon! Ez előnyösebb a banki átutalásnál, mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználó felületén azonnal jóváírásra kerül.

A tagdíjat felhasználó nevével, jelszavával történt belépést követően kényelmesen, gyorsan befizetheti az OTP SimplePay alkalmazás használatával, biztonságos felületen, ide kattintva

Betegtájékoztató onkológiai betegek COVID-19 elleni oltásáról

Általános 2021.01.11.

Kedves kollegák!

 

Alább közzétesszük az Országos Onkológiai Intézetben a COVID-19 vírus elleni védőoltásról a daganatos betegeknek készült tájékoztatót. Az alábbi ismertető minden klinikus kollégánk felvilágosító munkáját segíteni fogja.

 

Betegtájékoztató onkológiai betegek COVID-19 elleni oltásáról

Az EMMI Egészségügyi Szakmai Kollégum Onkológiai és Sugárterápia Tagozatának ajánlása a COVID-19 ellátásrenddel kapcsolatban

Általános 2020.03.24.

Az onkológiai szakma alapvető szabálya, hogy a rosszindulatú daganatos betegségek megelőzése, szűrése, korai felismerése és multidiszciplináris kezelése (műtéti, gyógyszeres és sugárkezelése), a szakmai irányelvek alapján, az egészségügyi ellátórendszer megfelelő progresszivitási szintű intézményeiben történjen.

Az EMMI miniszteri utasítása alapján 2020.03.16-tól a járványügyi veszélyhelyzet alatt tervezett egészségügyi ellátás csak sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós eészségkárosodás elkerülése érdekében) végezhető.